Toimivia ja kustannustehokkaita ohjelmistoratkaisuja

eMatilda – sähköinen tilausjärjestelmä

eMatilda on sähköinen tilausjärjestelmä, joka soveltuu yritysten väliseen verkkokauppaan. Ohjelmistoa käytetään selaimen kautta, ja järjestelmään kirjaudutaan omilla tunnuksilla.

Tilattavat tuotteet on jaettu tuoteryhmiin. Tuotteesta näkyvät nimi- ja hintatiedot, mahdolliset erilaiset lisätiedot ja tuotekuva.

Ennen tilauksen lähettämistä tilaukseen kerättyjä tuotteita voidaan selata ja muuttaa eMatildassa. Järjestelmä mahdollistaa myös tehtyjen tilausten seurannan ja tallentamisen tilauspohjiksi.

Myyjällä on Matilda-järjestelmä omassa palvelimessaan. Tuote-, hinta- ja asiakastiedot päivittyvät Matildasta, jossa tilauksia voi myös jatkokäsitellä lähetteiksi ja laskuiksi.

eMatildassa ovat samat tiedot kuin tavallisessa Matildassakin, kuten asiakaskohtaiset hinnoittelut. Verkkokauppa on siis täysin sulautettu yrityksen perusjärjestelmään, eikä tietojen moninkertaista ylläpitoa tarvita.

eMatilda sähköinen tilausjärjestelmä, Helsinki

Tutustu eMatildaan

Kojeri Oy käyttää eMatilda-ohjelmistoa sähkömekaanisten komponenttien myynnissä. Asiakkaat kirjautuvat eMatildaan tunnuksella ja salasanalla, minkä jälkeen he voivat selata tuotteita ja tehdä tilauksia.

Tutustu Kojeri Oy:n eMatildaan ilman tilausmahdollisuutta alla olevilla tunnuksilla.

Tunnus: KOJERI
Salasana: KOJERI

Sisäänkirjautuminen eMatildaan

Kysy lisää eMatilda-verkkokaupasta!